Co-piloten | Tuur Vanden Abeele
Nieuws | Tuur Vanden Abeele

Video | Tuur Vanden Abeele
Onboards | Tuur Vanden Abeele
Stuur een mail naar Tuur!

Sponsors | Tuur Vanden Abeele
Links | Tuur Vanden Abeele
Home | Tuur Vanden Abeele
Piloot | Tuur Vanden Abeele

Biografie Tuur Vanden Abeele

Palmares

Koerswagens

2005

2007 - 2008

2008 - 2009 - 2010 - 2011

2012 - 2013

2013


Rallye de Wallonie


TAC Rally


Haspengouwrally



2012


East Belgian Rally


Omloop van Vlaanderen


Geko Ypres Rally


Rallye de Wallonie


TAC Rally


Haspengouw



2011

Coming soon!


2010

Coming soon!


2009

Coming soon!


2008

Coming soon!


2007

Coming soon!


2005

Coming soon!

2013

Geboortedatum

04-11-1976


Woonplaats

Marke


Burgerlijke status

Getrouwd met Eva


Kinderen

Olivia


Beroep

Zaakvoerder ClimaWest


Hobby's

- Rally

- Waterpolo

- Sponsors zoeken


Eerste rally

Rally van Ieper 2005



X


14de


13de





12de


X


13de


X


11de


8ste

Resultaat

Klasse



X


4de


5de





2de


X


10de


X


3de


2de

Co-piloten

Nieuws

Foto's

Video's

Onboards

Contact

Gastenboek

Sponsors

Links

Home

Piloot